2024. március 3., vasárnap

Lenullázva

Két héttel ezelőtt le lett nullázva a telek, a régi házikó már sehol sincs. A lenullázó fiúk voltak olyan kedvesek és kiszedtek egy csomó-csomó magról nőtt növényt is. Ennek külön örülünk, mert nekünk kellett volna irdatlan harcokat vívni a kertben. Például az egyik bokornak akkora tüskéi voltak, hogy még ránézni is életveszély volt. Nem is tudtam rájönni, hogy milyen bokor lehetett, de legalább már nincs a kertben. 


A nagytakarításnak köszönhetően megtaláltuk a kerti csapot. Hallottunk róla, hogy létezik, de nem találtuk. Kiderült azért, mert rá volt nőve minden is. Amúgy is rengeteg külön ajándékot találtunk az elburjánzott növényzet alatt, például egy lebetonozott kerti grillt, amit a lenullázó fiúk szintén kikaptak a helyéről. Így hát teljesen meg voltunk elégedve a lenullázókkal már csak az a fránya fenyő a bejáratnál, az volt a gond, de az sem sokáig, mert a szomszédban éppen dolgoztak kertésznek kinéző srácok. Az egyikről kiderült, hogy alpinista, szokott fát kivágni, így még a lenullázás hetén megtörtént a fa kivágása is. Hurrá! 

Továbbá azonnal lett egy építkezős macskánk. Illetve nyilván engem talált meg, ahogy az lenni szokott. Biztos valamelyik szomszédé, de akárhányszor megyek engem ő ott vár, ezért adtam neki nevet. Nyilvánvalón a Bobby illik rá. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lenullázva

Két héttel ezelőtt le lett nullázva a telek, a régi házikó már sehol sincs. A lenullázó fiúk voltak olyan kedvesek és kiszedtek egy csomó-cs...